Refaelov heeft nog grootse plannen bij Anderlecht: "Nieuw contract en Yari Gouden Schoen maken"

Refaelov heeft nog grootse plannen bij Anderlecht: "Nieuw contract en Yari Gouden Schoen maken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lior Refaelov en Yari Verschaeren zorgden er de voorbije weken voor dat Anderlecht niet helemaal wegzakte tot de bodem. Verschaeren met 3 assists en één goal, Refaelov met 3,goals en één assist. Het duo lijkt elkaar steeds beter te vinden en als het van Refaelov afhangt, mag dat nog even duren

Refaelov heeft er goede hoop in dat hij ook volgend seizoen nog voor Anderlecht speelt. Er lekte al uit dat er nog andere clubs interesse hebben, maar zelf wil hij graag bij paars-wit blijven. "Maak je geen zorgen, voor januari komen we er wel uit", knipoogde hij gisteren nadat hij Anderlecht opnieuw op weg zette naar de zege. 

En hij heeft plannen. Zijn samenwerking met Verschaeren zou moeten leiden tot een nieuwe Gouden Schoen voor Anderlecht. "Ik speel graag samen met Yari”, aldus Refaelov. “We proberen creatieve oplossingen te bedenken en onze stempel te drukken. En ik wil hem helpen de Gouden Schoen te winnen. Dat we nu overwinteren, geeft een beetje mentale rust. Nu winnen tegen Antwerp zou geweldig zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties