🎥 Derby in Melbourne en protesten lopen helemaal verkeerd: doelman krijgt metalen emmer tegen hoofd

🎥 Derby in Melbourne en protesten lopen helemaal verkeerd: doelman krijgt metalen emmer tegen hoofd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van de Melbourne Derby waren van plan om na 20 minuten het stadion te verlaten na een controversiële beslissing van de Australische rechtenhouder. Maar dat liep even anders. De wedstrijd moest gestaakt worden en Melbourne City-doelman Tom Glover werd gewond afgevoerd.

Glover kreeg een metalen emmer tegen het hoofd en hield daar een serieuze wonde aan over. De poppen gingen aan het dansen toen Glover een vuurpijl teruggooide naar de supporters van Melbourne Victory.

Enkele supporters van Melbourne Victory stormden op het veld en een nietsvermoedende Glover kreeg een metalen emmer tegen zijn hoofd. Met een hoofdwonde werd de doelman afgevoerd naar de kleedkamers, waar hij genaaid werd.

De wedstrijd werd gestaakt en de oproerpolitie kwam er aan te pas. Normaal vindt de "grand final" van het seizoen altijd plaats op het veld van de leider, maar om een financiële put te vullen werden die finales voor het eerst voor een smak geld verkocht aan Sydney. Tot grote onvrede van de supporters in Melbourne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties