'Racing Genk maakt statement met recordtransferprijs voor El Khannouss'

'Racing Genk maakt statement met recordtransferprijs voor El Khannouss'

Voor Bilal El Khannouss gaat het bijzonder snel. Het goudhaantje van KRC Genk zou een fortuin moeten opbrengen voor de Limburgers.

El Khannouss speelt een sterk seizoen bij Racing Genk. Dat leverde hem een plaatsje in de WK-selectie op, maar ook heel veel buitenlandse interesse van topclubs.

“Op namen van geïnteresseerde clubs en bedragen kan ik niet ingaan”, zegt Head of Football Dimitri de Condé aan Het Laatste Nieuws.

De club wil nu echter nog niet meewerken aan een transfer. “Maar spelers na één seizoen verkopen doen we niet. Wij willen Bilal nog beter maken en klaarstomen voor de Europese top. Gezien zijn leeftijd lijkt me dat de normale gang van zaken.”

Volgens de krant is Genk ervan overtuigd dat El Khannouss de duurste uitgaande transfer ooit wordt in de Jupiler Pro League en de 35 miljoen euro van Charles De Ketelaere zal overstijgen.

De Condé wil El Khannouss nog anderhalf jaar aan boord houden. “Op zijn achttiende neemt hij de ploeg mee op sleeptouw. Met zijn intelligentie, technisch vermogen en vista, maar ook door zijn loopvermogen. Bilal beseft dat Genk de ideale omgeving is om zich verder te ontwikkelen en is zeer ambitieus, net als deze club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties