Degryse stelt zich vragen bij opstelling en vervangingen van Scott Parker

Bjorn Vandenabeele
| 2 reacties
Degryse stelt zich vragen bij opstelling en vervangingen van Scott Parker
Foto: © SC

Club Brugge bleef zondag steken op een 2-2-gelijkspel tegen Charleroi.

Opnieuw geen Skov Olsen aan de aftrap bij Club Brugge, toch wel een stevige verrassing. “Ik kan niet inschatten waarom hij de voorbije maanden zo in onmin leefde met Club en de trainers, maar hij viel in ieder geval goed in met slimme loopacties en een knappe goal. Hij zorgde voor diepgang en dreiging”, zegt Degryse aan Het Laatste Nieuws.

Parker blijft wijzigingen doorvoeren in zijn basiselftal. “Nu weer met Mechele in de plaats van Sylla, en Mata op de bank. Nusa leek me niet de beste zet. Hij is pas achttien jaar, liep 45 minuten te zoeken en kon niks toevoegen. Yaremchuk heeft dan weer een goal nodig om hem te bevrijden, net zoals Parker een zege nodig heeft.”

De situatie bij blauwzwart is duidelijk voor Degryse. “Ik vergelijk Club nu met een grieppiek die te lang duurt en waarvoor Parker geen medicijn vindt. Dat ze al zolang niet meer gewonnen hebben, kruipt ook in het hoofd. De trainer moet op een of andere manier de juiste knop indrukken om dat vertrouwen terug te winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21821 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties