Duranville is rond met Dortmund: Anderlecht krijgt miljoenen, toptalent zijn droomtransfer

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 63 reacties
Duranville is rond met Dortmund: Anderlecht krijgt miljoenen, toptalent zijn droomtransfer

Wat afgelopen weekend al uitlekte, is nu ook zo goed als rond: Julien Duranville verlaat Anderlecht en tekent voor Borussia Dortmund. De Duitsers wilden ver gaan voor het 16-jarige toptalent.

Duranville staat al jaren op het lijstje van de meest prestigieuze clubs in Europa, maar Borussia Dortmund dringt al lang aan voor een transfer. Vorige zomer kwamen ze al aankloppen bij Anderlecht, maar de Duitsers kregen toen geen toestemming om te onderhandelen. Deze keer kwamen ze niet van een kale reis thuis aangezien Anderlecht geld nodig heeft, Duranville zijn contract niet wil verlengen en ze vrezen dat zijn marktwaarde gaat kelderen tegen komende zomer.

Dortmund betaalt zo'n 8,5 miljoen plus 3 miljoen bonussen. Anderlecht heeft ook een hoog doorverkooppercentage bedongen. Morgen legt hij medische testen af bij Dortmund, weet L'Equipe. Er ligt een contract voor 4,5 jaar voor hem klaar. Anderlecht gaat het geld gebruiken om zich deze winter nog stevig te versterken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21817 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties