SK Beveren vangt bot met klacht en ziet achterstand op RWDM niet verkleinen in de stand

SK Beveren vangt bot met klacht en ziet achterstand op RWDM niet verkleinen in de stand

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De club had een klacht ingediend na de match tegen Virton, die op een bevroren veld moest worden gespeeld. Maar veel heeft de klacht niet uitgehaald.

In het weekend van 17 december, de laatste speeldag voor de winterstop in de Challenger Pro League, trok SK Beveren naar Virton. Maar op het bevroren en gladde veld geraakte het niet verder dan 0-0. 

Drie van de zes wedstrijden van die speeldag werden uitgesteld door het winterweer, maar Virton-SK Beveren niet. Dat vond de ploeg oneerlijk en het diende na afloop van de match een klacht in. 

Achterstand blijft drie punten

De Disciplinaire Raad van de KBVB boog zich over de klacht, maar de club heet bod gevangen meldt GvA. De Disciplinaire Raad verklaarde de klacht van SK Beveren wel ontvankelijk, maar ongegrond. De scheidsrechter nam wel degelijk de juiste beslissing om de match te laten spelen, van herspelen is dus geen sprake. 

SK Beveren begint Promotion Play-offs dit weekend met een uitwedstrijd tegen Club NXT. De achterstand op RWDM blijft dus drie punten in het klassement na het verwerpen van de klacht. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties