AA Gent in de top-4, maar Vanhaezebrouck messcherp: "Toen waren de cameramannen plots verdwenen, dus er kan nog veel gebeuren"
AA Gent in de top-4, maar Vanhaezebrouck messcherp: "Toen waren de cameramannen plots verdwenen, dus er kan nog veel gebeuren"
Foto: © photonews

KAA Gent won met 3-0 van KAS Eupen en staat zo voor de tweede keer dit seizoen in de top-4. Nog vier speeldagen volhouden en play-off 1 is een feit.

KAA Gent won met 3-0 van KAS Eupen en staat daardoor nu twee punten boven Club Brugge en drie boven Westerlo. Die twee ploegen spelen bovendien ook nog tegen elkaar dit seizoen.

De ploeg uit de Arteveldestad van zijn kant speelt nog in Seraing en Mechelen en ontvangt nog Union en KV Oostende. En dus mogen de Buffalo's luidop dromen de vierde plaats te kunnen vasthouden.

© photonews

Hein Vanhaezebrouck wil echter nog niet te vroeg victorie kraaien. Hij verwijst daarbij naar vorig seizoen, toen KAA Gent ook in de top-4 stond enkele wedstrijden van het einde.

Door het 2-2 gelijkspel op bezoek bij Cercle Brugge - inclusief dubieuze fase met een buitenspelgeval - werd toen de vierde plaats afgegeven aan RSC Anderlecht.

Cameramannen

"Wij stonden vorig jaar op twee matchen van het einde in de top-4 en toen waren plots de cameramannen verdwenen."

"Nu zijn er nog vier wedstrijden, dus er kan nog heel veel gebeuren. Ik snak naar niets, behalve naar rust", aldus de coach van de Buffalo's.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties