Racing Genk nog eens stevig bekritiseerd na felle reactie omtrent niet-selectie Trésor en Heynen
Racing Genk nog eens stevig bekritiseerd na felle reactie omtrent niet-selectie Trésor en Heynen
Foto: © photonews

In Genk konden ze niet lachen om de niet-selectie van Mike Trésor en Bryan Heynen voor de Rode Duivels. Maar de competitieleider krijgt ook wel wat kritiek op hun felle aanpak.

De selectie voor het WK in Qatar van Roberto Martinez zorgde al wrevel bij Genk doordat Mike Trésor en Bryan Heynen niet in de selectie zaten. Maar de woede werd nog groter bij de eerste selectie van nieuwe bondscoach Domenico Tedesco

Harm Van Veldhoven en Stijn Vreven vinden dat Racing Genk niet zo fel had mogen reageren. "Je moet niet de hele tijd roepen dat een speler in de nationale ploeg moet spelen, dan roepen ze hem meestal niet op", zegt Van Veldhoven bij TVL Sportcafé.

Anderen zijn gewoon beter

"Ik vond het niet verstandig om dit zo te doen. Een nieuwe coach maakt keuzes en als je als club zijnde de hele gaat roepen, dan vinden ze je vervelend en gaan ze je aan de kant zetten", aldus Van Veldhoven

Ook Stijn Vreven begrijpt de keuze van Tedesco. "Ik gun Genk alles, maar de spelers die in de plaats van Heynen en Trésor zijn opgeroepen... Die zijn gewoon beter." En met onder meer de jonge Onana, Lavia en Mangala is de concurrentie sowieso groot. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties