Steven Defour haalde Birger Verstraete terug uit 'verlof' en zegt achteraf iets helemaal anders dan zijn speler

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Mechelen
| 6 reacties
Steven Defour haalde Birger Verstraete terug uit 'verlof' en zegt achteraf iets helemaal anders dan zijn speler
Foto: © photonews

Door heel wat blessures en schorsingen moest Steven Defour tegen KAA Gent flink sleutelen op zijn middenveld. En dus koos hij opnieuw voor Birger Verstraete.

Een paar weken geleden besloot Steven Defour om Birger Verstraete niet meer op te stellen, omdat hij in de bekerfinale tegen zijn moederclub Antwerp niet mag spelen.

Maar door onder meer de schorsing van Rob Schoofs en de blessure van Mrabti was Defour genoodzaakt om hem tóch te laten spelen tegen KAA Gent.

Birger Verstraete
© photonews

Eenmalig is het vermoeden van Verstraete: "Ik ga terug in verlofmodus, volgende week zal ik niet meer spelen tegen Anderlecht."

"Het is jammer dat je na een heel seizoen spelen het seizoen niet helemaal kunt afmaken, maar ik kan niets aan de situatie veranderen richting bekerfinale. Ik heb tegen Gent mijn steentje willen bijdragen en dat is gelukt."

Schade opmeten

Eenmalig dus. Al wil Steven Defour dat nog niet met zoveel woorden gezegd hebben, want voor hem blijft het ook de komende weken puzzelen: "Misschien wordt het wel tweemalig."

"We gaan eerst maandag zien wat de schade is bij de spelers die hebben gespeeld en hoeveel fitte spelers ik kan recupereren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties