Deschacht doet opvallende oproep aan Coucke en Vandenhaute in verband met sterkhouders: "Als dat nodig is, dan moet het maar"

Deschacht doet opvallende oproep aan Coucke en Vandenhaute in verband met sterkhouders: "Als dat nodig is, dan moet het maar"

Anderlecht zal er straks helemaal anders uitzien. De kans is groot dat paars-wit ook zijn jonge sterkhouders, Zeno Debast en Bart Verbruggen, zal moeten laten gaan. Die vertegenwoordigen heel wat kapitaal. Olivier Deschacht is echter een andere mening toegedaan.

Deschacht zou het een grote fout vinden om nu die twee te laten gaan. Dat zou betekenen dat je helemaal van nul moet herbeginnen. "Marc Coucke en Wouter Vandenhaute moeten er nu alles aan doen om de sterkhouders te houden", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Hij roept de twee sterke mannen dan ook op om hun portefeuille nogmaals open te trekken. "Als daar een nieuwe financiële injectie voor nodig is, dan moet dat maar. Verbruggen en Debast hebben samen met Arnstad, Verschaeren en Amuzu grote stappen gezet. Dat was het enige positieve dit seizoen."

Dat zijn de spelers waar je volgens Deschacht een elftal rond moet bouwen. "Gewoon de ploeg behouden en een viertal versterkingen halen: twee backs, een tien en een spits."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties