Na alle heisa rond Noa Lang: Rik De Mil heeft beslissing genomen

Na alle heisa rond Noa Lang: Rik De Mil heeft beslissing genomen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Noa Lang lag de voorbije weken onder vuur. De Nederlander van Club Brugge kon zich niet laten zien in de topwedstrijden.

Tegen KRC Genk in de openingsmatch van de Champions’ Play-Offs verdween Noa Lang na de rust helemaal uit beeld en kon hij zijn stempel totaal niet drukken.

Meer zelfs, hij liet zijn minder aangename kant zien door op alles en iedereen te foeteren, terwijl zijn aandacht volledig weggleed van het voetbal. Trainer Rik De Mil liet weten dat hij een gesprek had met Lang en hem opdroeg randzaken naast zich te neer te leggen.

Mark van Bommel liet vrijdag weten dat hij Noa Lang precies zou aanpakken zoals hij met Joseph Paintsil deed, afgelopen weekend in de match tegen KRC Genk. Dat kan opnieuw voor het nodige vuurwerk zorgen.

Rik De Mil is alvast formeel: Noa Lang houdt hij zeker niet aan de kant voor dit duel, ondanks de moeilijke situatie die het kan worden. “Neen, omdat hij laat zien dat hij zijn beste niveau wil halen”, zegt de coach bij Sporza. “Ik zie een gedreven speler, een speler die zijn spel goed analyseert. Ik zie geen reden om aan hem te twijfelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties