Paul Gheysens heeft een bijzonder verzoekje voor Simon Mignolet

Paul Gheysens heeft een bijzonder verzoekje voor Simon Mignolet
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staan Club Brugge en Royal Antwerp FC tegenover elkaar. The Great Old rekent op een overwinning, om de titeldroom te kunnen blijven houden.

Royal Antwerp FC is sinds vorig weekend de nieuwe leider in de Jupiler Pro League. Het heeft één puntje voorsprong op KRC Genk en Union SG.

De volgende twee wedstrijden spelen de troepen van coach Mark van Bommel tegen het al uitgetelde Club Brugge. Zij verloren hun eerste twee matchen in de play-offs.

Voorzitter Paul Gheysens van Royal Antwerp FC verwacht twee bijzondere matchen tegen blauwzwart. “Het wordt hard tegen onzacht, daar zijn we op voorbereid”, vertelt Gheysens tegen Het Nieuwsblad.

“Hopelijk verloopt alles fair”, klinkt het, verwijzend naar het verhaal dat Bart Verhaeghe als voorzitter van Club Brugge zijn troepen op extra scherp zou zetten voor dit duel.

De voorzitter van Antwerp heeft alvast een bijzonder verzoekje voor de doelman van Club Brugge. “Van mij mag Mignolet gerust nog eens een bal laten glippen zoals hij tegen Union gedaan heeft”, klinkt het lachend. “Maar dat zal wel niet het geval zijn, zeker?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties