Forse kritiek voor Club Brugge én KRC Genk: "Helemaal de pedalen kwijt"

Forse kritiek voor Club Brugge én KRC Genk: "Helemaal de pedalen kwijt"
Foto: © photonews

De afscheiding is er in het klassement van de Champions' Play-Offs. Royal Antwerp FC en Union SG lijken onder elkaar te zullen uitmaken wie de titel pakt.

Na de twee eerste speeldagen in de play-offs was Club Brugge al helemaal uitgeteld voor de landstitel. Na de twee wedstrijden van afgelopen weekend lijkt ook KRC Genk stilaan geen titelkandidaat meer.

Patrick Goots zag in de tweede helft iets wat hij nog niet veel zag van Club Brugge, zeker na de goede eerste 45 minuten. “Daartegenover stond dat Club na de rust voortdurend het ritme uit de wedstrijd probeerde te halen. 'On-Brugs', zoals Rik Verheye, toch een notoir Club-fan, het noemde”, zegt de analist in Gazet van Antwerpen.

Ook over Genk heeft Goots weinig lovende woorden. “Genk, dat op Union een uitgebluste indruk achterliet, is de pedalen helemaal kwijt. Ik zie deze ploeg geen 4,5 punten meer goedmaken met slechts negen punten meer te verdienen.”

Antwerp lijkt zo dus al zo goed als zeker te zijn van een plekje bij de eerste twee. Met de beker al op zak lijkt dit een fantastisch seizoen te worden voor de mannen van Mark van Bommel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties