Degryse heeft waarschuwing voor Geraerts: "Als hij op Antwerp speelt zoals tegen Genk..."

Degryse heeft waarschuwing voor Geraerts: "Als hij op Antwerp speelt zoals tegen Genk..."

De wedstrijd tussen Genk en Union SG leverde zeker in de eerste helft het nodige spektakel op. Al was er één speler die met wel heel veel aandacht ging lopen.

Genk moest winnen om de titeldroom levendig te houden, maar deed dat niet. Het bleef steken op een 1-1-gelijkspel tegen Union SG. Ze zijn nu afhankelijk van de resultaten van Union en Antwerp om nog een kans te maken. Te veel van het goede volgens Marc Degryse.

Dat Union wat moest zoeken in de eerste helft had vooral te maken met het uitvallen van Teuma tijdens de opwarming. Karel Geraerts nam echter ook stevige risico’s door Christian Burgess de wedstrijd te laten volmaken.

“Als die zijn tweede geel pakt, sta je met tien én ben je hem volgende week kwijt op Antwerp. Hij is belangrijk voor Union met zijn atletisch vermogen. Hij kopt alles weg, verliest nauwelijks een duel en kan ook een goal maken”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Iets wat je volgende week je niet kan permitteren, zo waarschuwt Degryse Geraerts. “Als Burgess op Antwerp speelt zoals tegen Genk, dan maakt hij de wedstrijd niet vol. Hij speelt altijd met zijn hart, zondag zal hij toch ook met de hersenen moeten spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties