Herinneringen ophalen: beloften kunnen in voetsporen treden van ... Carl Hoefkens en Lior Refaelov

Florent Malice
Florent Malice vanuit Tbilisi
| 2 reacties
Herinneringen ophalen: beloften kunnen in voetsporen treden van ... Carl Hoefkens en Lior Refaelov

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is zaterdagavond alle hens aan dek in het Boris-Paichadzestadion. De jonge Rode Duivels spelen daar tegen Georgië. Carl Hoefkens heeft alvast goeder herinneringen.

Het Boris-Paichadzestadion heeft al heel wat leuke herinneringen bijgebracht. En daar zijn ook Belgische herinneringen bij.

Sportfotograaf Bruno Fahy haalde in Tbilisi herinneringen op bij Walfoot. In 2011 trok Club Brugge naar de hoofdstad van Georgië namelijk.

Hoefkens Carl
© photonews

Voor een match in de kwalificaties van de Europa League nam blauw-zwart het op tegen FC Zestafoni. Het werd uiteindelijk 3-3 in het stadion waar de Belgen spelen tegen Georgië.

Herinnering

Een van de drie Belgische doelpunten werd toen gescoord door ... Carl Hoefkens. De ex-speler en ex-coach van Club Brugge en vanaf binnenkort van Standard heeft er dus goede herinneringen.

Ook Joseph Akpala en Lior Refaelov scoorden die dag. In de selectie zaten toen ook spelers als Colin Coosemans, Vadis Odjidja, Victor Vazquez, Nabil Dirar, Ryan Donk, Niki Zimling, Michael Almeback en Tom Hogli. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties