Transferhonger Club Brugge niet gestild, maar kaper op de kust is ... Ivan Leko

Transferhonger Club Brugge niet gestild, maar kaper op de kust is ... Ivan Leko

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transferhonger van Club Brugge lijkt nog niet gestild. Met Thiago, Skoras, Vetlesen en Barbera haalde het al een leger aan aanvallende versterkingen binnen, maar ze willen nog verder gaan.

De komst van de Hugo Vetlesen is ondertussen helemaal rond, maar de Noorse middenvelder werd bij Bodo Glimt op verschillende posities uitgespeeld. En dus willen ze nog spelers bij blauw-zwart.

In de zoektocht naar extra stootkracht op het middenveld kwamen ze uit bij Luka Stojkovic. De 19-jarige Kroaat is een vaste waarde bij Lokomotiva Zagreb.

Kapers

In 30 competitiewedstrijden was de creatieve middenvelder goed voor vier doelpunten en vijf assists. Stojkovic werd ook opgeroepen voor de beloften van Kroatië, die het EK U21 speelden.

Momenteel zou de jonge spelmaker zo een drie à vier miljoen euro moeten kosten. Ook Brentford en Torino toonden interesse in Stojkovic.

Enkele weken later is er echter een ferme wending in de zaak, want ook Hajduk Split ziet wel wat in de middenvelder. En laat bij die club net Ivan Leko aan de slag zijn.

Prijzen rond de drie miljoen euro circuleren nog steeds. Leko wil de forcing voeren en zo ook blauw-zwart een hak zetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties