'Opnieuw een deal in kannen en kruiken bij Club Brugge, medische testen geslaagd'

'Opnieuw een deal in kannen en kruiken bij Club Brugge, medische testen geslaagd'

Jack Hendry werd dit seizoen sneller dan verwacht teruggehaald uit een uitleenbeurt. In het nieuwe seizoen wordt er niet meer op hem gerekend. Nu is er een doorbraak.

Steven Gerrard was persoonlijk op de barricaden geklommen om Jack Hendry zo snel mogelijk aan te trekken. En dat lijkt nu te gaan lukken, want de Schotse verdediger is op weg naar Saoedi-Arabië.

Gerrard is namelijk actief bij Al-Ettifaq in dat land. De 28-jarige verdediger lijkt snel te gaan vertrekken en is volgens transfergoeroe Fabrizio Romano ondertussen al geslaagd voor medische testen.

Hendry Jack

Die gingen door in Europa, nu houdt niets de centrale verdediger nog hier en kan hij het vliegtuig nemen richting Midden-Oosten en daar worden voorgesteld. De zaak zal deze week beklonken worden.

Inkomend werk

Club Brugge zal na het vertrek van Sylla eerder al dringend de markt opmoeten voor een centrale verdediger. De spoeling is steeds dunner aan het worden op die positie en de competitiestart komt steeds dichterbij.

Donderdag staat er tegen Aarhus al meteen een erg belangrijk duel op het programma. En zondag is er de eerste competitiewedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties