'Club Brugge wil transferrecord breken voor gewilde verdediger'

'Club Brugge wil transferrecord breken voor gewilde verdediger'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft zijn start in de competitie niet gemist en lijkt ook Europees op weg naar de laatste voorronde van de Conference League. Maar er is nog versterking gevraagd.

Zeker achterin mag er nog wel iets bij. Na het vertrek van onder meer Sylla en Hendry is de spoeling er vrij dun geworden.

Temeer ook Mata vertrok en Boyata bij een goed bod ook nog weg mag uit Jan Breydel. Mechele - Spileers alleen is wat te weinig centraal.

Maxime Estève
© photonews

Club Brugge zou volgens Franse bronnen nadrukkelijk azen op Maxime Estève. Dat is een 21-jarige Frans jeugdinternational die uitkomt voor Montpellier.

In de Franse pers circuleren al bedragen van om en bij de zeven miljoen euro. Daardoor zou Estève meteen de recordtransfer worden bij Club Brugge.

Record

Nooit betaalde blauw-zwart meer voor een verdediger. Tot op heden staat het record op de deal van Nsoki, dat record moet er dus aan.

De Fransman en Club Brugge zijn on speaking terms, een akkoord werd tot op heden nog niet gevonden. Hij lijkt wel sowieso weg te willen bij zijn club, waar hij nog tot juni 2025 onder contract ligt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties