Héél verrassende uitgaande transfer bij Anderlecht op komst! Kompany komt verdediger halen

Héél verrassende uitgaande transfer bij Anderlecht op komst! Kompany komt verdediger halen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerlijk? We dachten eerst dat het een grapje was. Maar navraag leert ons dat het wel degelijk klopt: Hannes Delcroix, verdediger bij Anderlecht, staat dichtbij een transfer naar... Burnley.

Waarom verrassend? Wel, Delcroix is de laatste jaren niet meteen altijd fit geweest en nu zou hij dus naar de Premier League trekken. Maar de interesse van Vincent Kompany is dus wel degelijk heel concreet. Hij legt er zelfs vandaag zijn medische testen af. De 24-jarige verdediger zou er een meerjarig contract kunnen tekenen.

Ook verrassend omdat Delcroix één van de weinigen is die centraal kan depanneren als er iets met Jan Vertonghen gebeurt. Met de komst van Ludwig Augustinsson is er daar wel weer het een en ander mogelijk.

En Anderlecht moet straks ook de kern verkleinen, want ze zijn niet van plan te betalen voor spelers die niet in het stuk zullen voorkomen. Voor Delcroix zou het alvast een droomtransfer zijn. Hij speelde bij Anderlecht trouwens het meeste matchen onder Vincent Kompany als coach, namelijk 36. Geen enkele andere coach gaf hem zoveel speeltijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties