'Anderlecht kan nog miljoenen vangen voor Zeno Debast'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
'Anderlecht kan nog miljoenen vangen voor Zeno Debast'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speelt Zeno Debast dit weekend nog mee met RSC Anderlecht? Vandaag of morgen zou hij alsnog een transfer kunnen maken.

Zeno Debast wordt al een tijdje gelinkt aan een transfer naar PSV Eindhoven. Trainer Peter Bosz liet na de 5-1-overwinning tegen Rangers en de kwalificatie voor de Champions League nog maar eens horen dat hij nog een centrale verdediger nodig heeft.

Debast is daarvoor al enkele weken één van de meest voor de hand liggende opties. RSC Anderlecht ziet een vertrek wel zitten, als daarvoor 15 miljoen euro op tafel gelegd wordt. Centen die de Nederlandse club nu in handen heeft.

Die moesten mogelijk ook komen van een vertrek van Johan Bakayoko, maar de kans dat hij de Nederlandse club nog zal verlaten lijkt ondertussen klein geworden.

“Ik denk dat het voor hem goed is, als hij langer bij PSV blijft. En ja, ik ben zijn trainer en heb dat graag, want ik vind hem een geweldige speler”, zei Bosz aan De Telegraaf.

“Maar ik heb ook in al die jaren gezien, dat als jonge jongens van een goede club naar een topclub gaan en je bent niet vast international en je hebt niet de Champions League gewonnen of een landstitel gewonnen, dat je dan als een andere persoon binnenkomt bij zo’n grote club dan als iemand die al echt iets bereikt heeft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties