Antonio Nusa vandaag nog weg bij Club Brugge? 'Dit waanzinnige bedrag ligt er nu al op tafel'

Antonio Nusa vandaag nog weg bij Club Brugge? 'Dit waanzinnige bedrag ligt er nu al op tafel'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kwalificeerde zich niet zonder moeite voor de Conference League. Het had dat vooral te danken aan invaller Antonio Nusa.

Antonio Nusa maakte donderdagavond het mooie weer bij Club Brugge. Na zijn invalbeurt ging blauwzwart plots al swingend voetballen en scoorde het in korte tijd twee keer.

Het ziet er ondertussen naar uit dat de goudklomp van Club Brugge vandaag wel nog eens het Jan Breydelstadion achter zich zou kunnen laten op de laatste dag van de internationale transfermarkt.

Volgens Het Nieuwsblad is er een bod van 30 miljoen euro binnengelopen bij Club Brugge. Dat zou ook in de Noorse media, het thuisland van de 18-jarige speler van blauwzwart, te horen zijn.

Club Brugge zou aan deze gigantische transfersom bereid zijn mee te werken aan een deal. Volgens de geruchten zou het om een club uit de Premier League gaan, maar de naam ervan wordt voorlopig nog niet gelost.

Het zou Brentford kunnen zijn, nadat Johan Bakayoko een mogelijke deal met de Engelse club naast zich lijkt te leggen. Daar ging het om een deal van om en bij de 35 miljoen euro, maar onze landgenoot blijft liever in Nederland. Ook de naam van Everton valt.

UPDATE

Volgens Het Nieuwsblad zou het om Chelsea gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties