Reactie KAA Gent-coach Vanhaezebrouck is duidelijk in zijn frustraties: "Als zij het niet kunnen veranderen, dan Hein Vanhaezebrouck ook niet"

KAA Gent-coach Vanhaezebrouck is duidelijk in zijn frustraties: "Als zij het niet kunnen veranderen, dan Hein Vanhaezebrouck ook niet"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De interlandbreak is weer gearriveerd. Voor sommige clubs en spelers al op een beter moment dan de anderen.

Ook bij Gent maken ze zich wat zorgen hierover. Er zijn een aantal spelers vertrokken op interlandbreak. Maar zijn al die spelers wel fit genoeg om die reis te maken? "Dat speelt geen rol. De nationale ploegen houden geen rekening met de fitheid van een speler", weet Hein Vanhaezebrouck te zeggen.

"Als hij niet fit is dan willen ze hem zien. Dan moet die speler toch een hele reis maken, soms 24 uur onderweg. Men beseft niet hoe lastig dat is."

"Gewoon om die speler te laten zien. Om hem te tonen. En dan kunnen ze checken 'Ah ja, inderdaad gij zijt gekwetst'. Maar dat gaan we niet veranderen. De Premier League-clubs klagen daarover. Als zij het niet kunnen veranderen dan gaat Hein Vanhaezebrouck het ook niet veranderen", besluit de Gentse oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties