'Club Brugge en RSC Anderlecht azen op dezelfde verdediger'

'Club Brugge en RSC Anderlecht azen op dezelfde verdediger'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Halfweg oktober zijn we ondertussen. De eerste noden van de ploegen in de Jupiler Pro League worden ondertussen meer dan duidelijk.

De competitie zit tien speeldagen ver en heel wat ploegen hebben al hun verlanglijstje gemaakt voor de komende wintermercato.

Bij RSC Anderlecht en Club Brugge kunnen ze zeker wat versterking gebruiken. Vooral in de verdediging is er voor beide ploegen wellicht nood aan vers bloed.

In de Servische media worden zowel Club Brugge als Anderlecht gelinkt aan een centrale verdediger van Partizan Belgrado.

Het gaat om de 20-jarige Mihajlo Ilic die bij de Servische topclub een vaste basisspeler geworden is. Met zijn 1m92 is het een zeer imposante verschijning.

Zijn marktwaarde wordt volgens Transfermarkt geschat op 1,8 miljoen euro, al ligt hij wel nog tot midden 2027 onder contract bij zijn ploeg.

Er zal dan ook een heel goed bod nodig zijn om hem weg te plukken, veeleer een veelvoud van zijn marktwaarde. Bovendien komt er zo goed als zeker ook buitenlandse concurrentie voor de Belgische clubs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties