📷 Speelkalender achtste finales Croky Cup bekend en deze matchen zijn op televisie te volgen

📷 Speelkalender achtste finales Croky Cup bekend en deze matchen zijn op televisie te volgen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Pro League heeft de speelkalender voor de achtste finales van de Croky bekendgemaakt. Meteen is ook geweten welke matchen live uitgezonden worden.

De kalendermanager heeft woensdag de exacte speelmomenten en het televisieschema van de achtste finales van de Croky Cup vastgelegd. Minstens 3 van de acht confrontaties kan je live volgen op televisie of online.

De achtste finales van de Croky Cup, met daarin nog 1 amateurclub en 2 Challenger Pro League-teams, worden gespeeld op 5, 6 en 7 december. De volgende wedstrijden kan je dankzij rechtenhouders Sporza, VTM en RTL live bekijken op televisie:

Royal Antwerp FC - Sporting Charleroi (RTL & VTM GO)

RSC Anderlecht - Standard de Liège (RTL & Sporza)

Club Brugge - SV Zulte Waregem (VTM)

Het volledige speelschema van de achtste finales kun je hieronder in de tweet bekijken. Omwille van het nieuwe speelschema in de Croky Cup, moest de kalendermanager vier kleine wijzigingen doorvoeren aan de kalender van de Jupiler Pro League. Op speeldagen 16 en 17 wisselen telkens twee wedstrijden van tijdsslot.

De Pro League maakte woensdag de speelmomenten en het uitzendschema van de achtste finales in de Croky Cup bekend. Deze ontdek je hier. Een gevolg van die kalenderupdate, is dat er ook in de Jupiler Pro League wijzigingen moesten worden doorgevoerd.

De kalendermanager koos ervoor om de wedstrijden RWDM - Sporting Charleroi en KV Mechelen - STVV (speeldag 16) en KV Kortrijk - KVC Westerlo en STVV - OHL (speeldag 17) van kalenderpositie te wisselen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties