Hendrik Van Crombrugge haalt uit naar Anderlecht: "Ik voel me verraden door sommige mensen daar"

Hendrik Van Crombrugge haalt uit naar Anderlecht: "Ik voel me verraden door sommige mensen daar"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hendrik Van Crombrugge maakte afgelopen zomer de overstap van RSC Anderlecht naar KRC Genk. Daar zit hij momenteel op de bank, maar de doelman is er gelukkig.

Bij Anderlecht verliep zijn vertrek iets minder dan gehoopt. "Heb ik me verraden gevoeld bij Anderlecht? Door bepaalde mensen, ja... Ik was verkeerd om dingen te zeggen om de spelersgroep, de club en de supporters te beschermen en sommige mensen hebben me dat niet vergeven", vertelde Van Crombrugge bij RTBF.

"Ik denk ook dat sommige bestuurders de belangen van de club niet hebben beschermd. Terugkijkend denk ik dat ik naïef was", gaat de doelman verder.

Anderlecht is niet helemaal eerlijk geweest tegen hem. "Of er tegen me gelogen zou zijn over de financiële middelen van de club? Ik zou niet zeggen dat ze gelogen hebben per se, ik zou zeggen 'goed verhuld'. Dit zijn onderhandelings- en communicatietechnieken. Laten we zeggen dat mij niet alles werd verteld. Want achteraf, toen ik alle spelers zag die ze hadden aangetrokken, moest ik wel beseffen dat er geld mee gemoeid was."

"Ik heb altijd gezegd dat Riemer en Fredberg zouden slagen als ze drie zaken kregen: tijd, geld en dat bepaalde personen zich niet in het sportieve beleid zouden mengen. Wie? Bepaalde personen", besluit Van Crombrugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties