Stevige vakantie, maar trainer uit Jupiler Pro League waarschuwt zijn spelers

Stevige vakantie, maar trainer uit Jupiler Pro League waarschuwt zijn spelers
Foto: © photonews

Vandaag Eupen en dinsdag nog de topper tegen Club Brugge. Maar vanaf dan mag de pees er even af bij competitieleider Union SG.

Nog twee wedstrijden staan er dit jaar op de planning voor Union SG. Eupen en Club Brugge zijn nog de tegenstanders. Dan is er even verlof tot 5 januari.

Een mooie toegift, die anderhalve week om te feesten en te genieten, maar trainer Alexander Blessin van de Brusselaars waarschuwt zijn spelers alvast.

“Natuurlijk weet ik dat er tijdens Kerstmis en Nieuwjaar altijd lekker eten op tafel staat”, klinkt het bij Het Nieuwsblad. “Het is zeker geen probleem als ze een kilootje zwaarder wegen, maar veel meer moet dat ook niet zijn.”

De spelers worden op de voet gevolgd. “We controleren dagelijks het gewicht van de spelers wanneer ze op de club zijn. Nu zullen ze zich op 5 januari meteen weer op de weegschaal moeten zetten. Als iemand echt veel verzwaard is, zal hij toch wat meer moeten lopen.”

Plezant zal het alvast niet zijn als het verschil te groot is, maar de Duitser verwacht geen grote problemen bij zijn spelers. “En ik kan je verzekeren: daar zullen ze niet blij van worden. Dus ik denk dat het allemaal wel zal meevallen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties