Standard dichtbij middenvelder? "Niets imminent"

Standard dichtbij middenvelder? "Niets imminent"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard wil in 2024 opnieuw het vizier naar boven kunnen richten. En dus zullen er ook transfers moeten gaan komen aan inkomende zijde, zo lijkt het wel. Er wordt alvast naarstig gespeurd naar mogelijke versterkingen.

Het budget van Standard is zeker beperkt - een transferverbod werd nog maar pas opgeheven. En dus is het maar de vraag wie Fergal Harkin & co kunnen weten binnen te lepelen. Een speler staat alvast op de radar.

De 25-jarige verdedigende middenvelder Tyreeq Bakinson van Sheffield Wednesday zou een van die spelers zijn die nadrukkelijk op lijstje staat. Volgens Fabrizio Romano wordt er al gesproken over een nakende transfer.

La Dernière Heure spreekt dat dan weer tegen. Volgens hen staat Bakinson wel degelijk op de radar, maar is er op dit moment weinig concreet. Bakinson was een vaste waarde in voorgaande seizoenen, maar speelde dit seizoen slechts zeven wedstrijden in de Championship. Er zijn zeker nog kapers op de kust voor de 25-jarige middenvelder, dus het valt af te wachten wat er in 2024 zal gaan gebeuren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties