Deze man deed - volledig in de schaduw - de recordtransfer van Igor Thiago slagen: "Hij zou de perfecte opvolger voor Mannaert zijn"

Deze man deed - volledig in de schaduw - de recordtransfer van Igor Thiago slagen: "Hij zou de perfecte opvolger voor Mannaert zijn"
Foto: © photonews

De transfer van Igor Thiago naar Brentford kwam als een complete verrassing. Niemand die er iets van wist. Het waren zijn twee Braziliaanse managers, Marcelo Beer en Hugo, die de topdeal uitwerkten. Maar daar hadden ze wel hulp bij.

Vincent Mannaert kreeg de voorbije dagen alle lof voor de recordtransfer van de Braziliaan die nog maar zeven maanden bij Club Brugge speelt en in het begin op hoongelach werd ontvangen. Tot drie maanden geleden verprutste hij nog veel kansen, maar sindsdien scoorde hij maar liefst 18 keer.

Mannaert is echter niet de enige die bloemetjes mag krijgen, vindt makelaar Marcelo Beer. Recruitment manager Dévy Rigaux, die al heel wat functies bij blauw-zwart voor zijn rekening nam, speelde ook een grote rol. 

Dévy heeft alles perfect gedaan

"Hij heeft geweldig werk geleverd", aldus Beer bij Sporza. "Vincent speelde in de laatste fase zijn rol, maar ervoor heeft Dévy alles perfect gedaan. Van de eerste contacten tot de effectieve onderhandelingen."

"Bij de transfer van Loedogorets naar Club was dat eveneens al het geval. Echt, in mijn ogen zou hij op sportief vlak de perfecte opvolger zijn van Vincent Mannaert."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties