'Vincent Kompany heeft beslissing genomen over toekomst'

'Vincent Kompany heeft beslissing genomen over toekomst'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor het Burnley van Vincent Kompany komt de degradatie steeds dichterbij. En dus is de vraag stilaan: wat met de toekomst van Vince The Prince? Goed ziet het er nameljk allerminst uit.

Het Burnley van Vincent Kompany zit in vieze papieren. Een jaar na de promotie wordt een degradatie steeds waarschijnlijker voor de club en dus ook voor coach Kompany.

De oefenmeester lag de voorbije weken meermaals onder druk bij Burnley. Zeker de fans lieten zich al negatief uit over de gewezen Rode Duivel. En dus is het alle hens aan dek voor Kompany stilaan, omdat de resultaten negatief blijven en de kloof met de veilige plaatsen steeds meer onoverbrugbaar lijkt. Nottingham Forest op plaats zeventien heeft ondertussen al elf punten meer dan Burnley.

Vincent Kompany en Burnley hebben toekomstvisie

Kompany is volgens Engelse bronnen echter niet van plan om Burnley te verlaten. Hij voelt zich goed bij Burnley en wil zeker niet vertrekken, tenzij hij daartoe verplicht zou gaan worden door de club. Rest de vraag: wat denkt Burnley zelf?

De Engelse staartploeg zou volgens de Engelse pers dezelfde mening hebben en ondanks de slechte resultaten volop geloven in de gewezen Rode Duivel. King Kompany heeft heel wat krediet opgebouwd door Burnley vorig jaar te laten promoveren naar de Premier League en de overtuiging is dat hij dat mogelijk nog een tweede keer zou kunnen doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties