Flinke opsteker voor Club Brugge met oog op Conference League-duel tegen PAOK

Flinke opsteker voor Club Brugge met oog op Conference League-duel tegen PAOK
Foto: © photonews

Er staat Club Brugge deze donderdag een belangrijke wedstrijd te wachten in het Jan Breydelstadion. Blauw-zwart zal het in de kwartfinales van de Conference League opnemen tegen PAOK.

Donderdag speelt Club Brugge zijn eerste Europese kwartfinale sinds 2015. Toen werd het in de Europa League uitgeschakeld door Dnipro Dnipropetrovsk.

Deze keer neemt blauw-zwart het op tegen PAOK, te beginnen met de heenwedstrijd in het Jan Breydelstadion. De terugwedstrijd zal volgende week volgen op 18 april.

Tegen Molde zaten er slechts 13.000 fans in het stadion, maar dat zal nu helemaal anders zijn. Volgens Het Nieuwsblad zijn er voorlopig al 20.000 tickets verkocht.

Dat aantal zal de komende dagen nog oplopen. Een flinke opsteker voor Club Brugge dus, dat zijn fans goed kan gebruiken tegen PAOK. De Griekse ploeg staat momenteel alleen eerste in de eigen competitie.

PAOK speelde zondagavond nog 2-2 gelijk tegen AEK Athene, dat op één punt achtervolgt in de competitie. Panathinaikos volgt op zijn beurt op twee punten van leider PAOK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties