Beerschot Wilrijk maakt verschil in tweede helft

Joris De Wolf
| 77 reacties

KFCO Beerschot Wilrijk heeft geen steek laten vallen thuis tegen Arendonk. De ploeg van trainer Urbain Spaenhoven maakte pas in de tweede helft het verschil. Door deze overwinning blijven de paarshemden koploper in de competitie

Het waren de bezoekers die het eerst gevaarlijk waren. Een kopbal van Lars Nuyts ging maar nipt over. Rond het halfuur kwam Beerschot Wilrijk eindelijk in de wedstrijd. Pogingen van Daal, Verhoeven en Van der Linden leverden in eerste instantie geen doelpunt op. Toch ging de thuisploeg met een voorsprong de rust in. Dyron Daal maakte er vlak voor de rust 1-0 van.

In de tweede helft ging Beerschot Wilrijk verder op dat elan. Ze speelden Arendonk volledig van de mat. Na drie minuten in de tweede helft was het al prijs, Tristan Dermaut maakte het doelpunt.

Nadien bleef de thuisploeg de goede acties opstapelen en dankzij twee doelpunten van Christopher Meyers, voor het eerst dit seizoen in de basis, werd het nog 4-0. De meer dan 7.000 toeschouwers konden tevreden naar huis gaan.