Pedersen en Kawaya geven meteen visitekaartje af bij Malinwa

Op donderdagavond stond er amper een oefenwedstrijd op het programma van Belgische eersteklassers. KV Mechelen moest aan de bak bij Kampenhout en kweet zich van zijn taken.

Bij de pauze stond het in Kampenhout 0-1 dankzij Croizet, voor de tweede helft maakten Pedersen en Kawaya meteen indruk voor hun nieuwe club. Beide spelers waren er al enkele dagen bij op training, maar mochten nu dus ook minuten maken.

De ex-spits van onder meer Gent en Oostende scoorde twee doelpunten, terwijl ook de ex-speler van Anderlecht de netten deed trillen voor een knappe 0-4 overwinning van Malinwa.

In de marge werd donderdag ook duidelijk dat de abonnementenverkoop van Mechelen blijft bloeien. De 7500e seizoenskaart ging vandaag over de toog.