De Rode Duivels zijn er klaar voor: "Het WK mag beginnen van mij"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
De Rode Duivels zijn er klaar voor: "Het WK mag beginnen van mij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne speelde niet zijn beste wedstrijd tegen Egypte, maar kreeg toch heel wat lof van bondscoach Roberto Martinez. Ook zelf was hij tevreden na de 3-0 zege tegen de Egyptenaren.

“We hebben verder gewerkt op wat we gedaan hebben in de eerste match. Vandaag waren we in verschillende opzichten beter dan tegen Portugal”, aldus De Bruyne achteraf. “Waar we op gewerkt hebben? Ik niet veel, want ik had een blessure aan de voeten.”

“We hebben een paar dingen uitgeprobeerd gisteren en die zijn af en toe gelukt, dus mogen we tevreden zijn.” Roberto Martinez lijkt nu al zijn basiself in zijn hoofd te hebben. “Er zijn heel wat jongens die in beide wedstrijden veel gespeeld, hebben, maar de coach heeft ook zijn wissels altijd gebruikt. Hij wil iedereen zo scherp mogelijk krijgen voor het WK.”

Ruimte centraal

De doelpunten kwamen door het centrum, dat terwijl daar net het minste ruimte is. De Bruyne wist waarom. “Het is geen toeval, we wisten dat ze man op man spelen en dan krijg je meer ruimte centraal. Dat hebben we kunnen uitbuiten.” Kortom, de Rode Duivels zijn er klaar voor. “Het WK mag beginnen van mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties