Dries Mertens zorgt voor komische noot op persconferentie: "Dat moet je niet tegen mij zeggen"

Redactie vanuit Rusland
| 0 reacties
Dries Mertens zorgt voor komische noot op persconferentie: "Dat moet je niet tegen mij zeggen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De volgende tegenstander op onze weg naar die droomfinale op het WK in Rusland: Japan. Een tegenstander die nu niet bepaald over fysiek imposante en grote - qua lengte dan - spelers beschikt. En dan stel je uitgerekend over dat gegeven een vraag aan Dries Mertens.

De 31-jarige Rode Duivel van Napoli kon er hartelijk om lachen toen een journalist vroeg hoe onze Belgen de beperkte gestalte van Japan gaan uitbuiten. "Dat moet je niet tegen mij zeggen. Neen serieus, we mogen hen zeker niet onderschatten. We hebben al tegen hen gespeeld, maar toen waren veel jongens er niet bij. Dat was trouwens ook bij ons het geval", aldus Mertens. 

Andere match

"Ik denk toch dat het iets anders gaat zijn dan die oefenmatch. Er stonden toen heel veel spelers op het veld die nog niet vaak hadden samengespeeld. Er waren toen veel wissels, meen ik mij nog te herinneren en het veld in Brugge lag ook slecht. Een match op een WK is toch altijd iets anders, dus het wordt toch een andere match, ja", aldus de kleine winger.  

En die weet hoe groot het belang is van die achtste finale: "Het is een toernooi en met de ervaring die we al hebben, beseffen we maar al te goed dat het onze laatste match kan zijn. We moeten dus alles geven en 100% ons best doen, zoals we dat tot nu toe al in elke match hebben gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties