Geen Messi en geen Ronaldo meer, maar Eden Hazard is klaar voor de knock-outfase: "Time to shine"

Manuel Gonzalez Florent Malice Johan Walckiers
Manuel Gonzalez, Florent Malice en Johan Walckiers vanuit Rostov
| 0 reacties
Geen Messi en geen Ronaldo meer, maar Eden Hazard is klaar voor de knock-outfase: "Time to shine"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen Cristiano Ronaldo meer op het WK, geen Lionel Messi meer op het WK. Misschien wordt dit dan wel het toernooi van Eden Hazard? De kwieke dribbelaar van de Rode Duivels heeft er alvast zin in. Al wil hij nog niet te ver denken.

"We spelen eerst nog tegen Japan, dus we moeten nog niet over Brazilië praten", aldus Eden Hazard op zijn persconferentie vooraf aan het duel tegen Japan. "Bovendien is Brazilië ook nog niet door tegen Mexico."

"We gaan het moeten bekijken. We zijn niet bezig met die match tegen Brazilië, we waren niet aan het denken of aan het rekenen geslagen tegen Engeland. We willen gewoon altijd willen, in elke wedstrijd."

Ervaring

"Ik voel me sterker dan twee of vier jaar geleden en ik wil er staan. Het is tijd om te schitteren, ik wil zo ver mogelijk raken met deze Rode Duivels. We hebben veel goede spelers. Ik wil in de finale staan."

"Messi en Ronaldo zijn er uit, maar er zijn nog veel goede spelers die er wél nog in zitten, natuurlijk", wil hij nog niet té hard dromen. "Het is tijd om te schitteren, ervaring kan nu het verschil maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties