Standard 'not amused": "Het staat zwart op wit op papier hé, dat kan hij niet betwisten"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Sclessin
| 6 reacties

De afwezigheid van Guillermo Ochoa maakt het Standard niet makkelijk

Standard 'not amused": "Het staat zwart op wit op papier hé, dat kan hij niet betwisten"
Foto: © photonews

Zoals eerder gemeld ontbrak doelman Guillermo Ochoa op de Fan Day van Standard. Nochtans werd de Mexicaan verwacht, maar hij liet zondagmorgen weten dat hij er niet geraakte. Bij Standard reageren ze met het nodige argwanen.

Al de andere internationals waren wel present. "Zijn manager heeft ons deze morgen laten weten dat hij er niet zou zijn door een probleem met de visa van zijn dochter. Dat belette hem terug te keren naar België. We nemen daar akte van, maar we werden voor een voldongen feit gesteld", vertelt algemeen directeur Alexandre Grosjean ons.

"Het is niet echt professioneel dat een profspeler zijn verplichtingen niet nakomt. Hij moest hier zijn. We zullen dat intern regelen, maar het is spijtig dat we dit vaststellen."

Een verrassing kan het echter niet genoemd worden, want Ochoa en zijn entourage betwisten al een tijdje de eenzijdige lichting van de optie in zijn contract. "Het is moeilijk om dit te contesteren. Het staat zwart op wit op papier. Hij heeft nog een jaar contract", aldus Grosjean. 

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties