lokSporting Lokeren
andAnderlecht
Datum: 03/02/2017 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Daknam
Anderlecht moet opnieuw sleutelen aan verdediging en jonge verdediger krijgt kansen

Sporting Lokeren ontvangt om 20u30 Anderlecht

Anderlecht moet opnieuw sleutelen aan verdediging en jonge verdediger krijgt kansen
Foto: © SC

Sporting Lokeren ontvangt vanavond Anderlecht. Voor de Waaslanders is er niet zoveel meer te winnen of te verliezen, Anderlecht gaat in een vol Daknam op zoek naar een volgende reeks, die onderbroken werd door het gelijkspel tegen Standard.

Lokeren-coach Kristinsson heeft geen selectieproblemen buiten de landurig buiten strijd zijnde Killian Overmeire. Bij Anderlecht is het wel weer sleutelen. In de verdediging is Kara Mbodji er nog niet bij en rechtsachter Dennis Appiah is bijzonder onzeker. Voor Emmanuel Sowah zou dat nog eens een basisplaats betekenen. En voor Hannes Delcroix, bij gebrek aan andere verdedigers, een eerste wedstrijdselectie.

Voor de rest hoeft Sofiane Hanni nog steeds niet in de basis verwacht worden. Stanciu en Chipciu zullen net als tegen Standard de flanken bevolken. En bij de technische staf, die heel de week zonder René Weiler trainde door het overlijden van zijn vader, willen ze testen of het middenveld Trebel-Dendoncker-Tielemans verder progressie blijft maken.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%! Een gokje op Lokeren kan je al bijna vijf keer je inzet opbrengen.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws