Kan Genk het goede van tegen Napoli doortrekken tegen Moeskroen?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Kan Genk het goede van tegen Napoli doortrekken tegen Moeskroen?
Foto: © photonews

Racing Genk staat voor een kristalheldere opdracht vanavond: al het goede van tegen Napoli doortrekken en de drie punten in de Luminus Arena houden. De tegenstander is Moeskroen.

Na een tegenvallende seizoensstart was het gelijkspel tegen Napoli een opsteker. Net wat men in Limburg nodig had want de twijfel begon toe te slaan. Woensdag bracht de landskampioen zijn betere spel opnieuw op de grasmat. Die lijn moet doorgetrokken worden.

Genk liet al veel te veel punten liggen in de eerste 8 wedstrijden en het wordt opletten geblazen want met nog meer misstappen zou de strijd om de top zes wel eens een moeilijk verhaal kunnen worden. Ndongala zal er straks niet bij zijn, wellicht behoudt Mazzu het vertrouwen in Hagi en moet Dewaest opnieuw vrede nemen met een plek op de bank.

Moeskroen kende een zeer geslaagde competitiestart en prijkt boven Racing Genk. Vorig weekend incasseerden de Henegouwers in het slot nog een pijnlijke gelijkmaker tegen Zulte Waregem. Bakic en Pietrzak liggen in de lappenmand. 

Meer nieuws

Meer nieuws