Nieuws uit Bosnie

Nieuws uit Bosnie
Foto: © SC

Met een 5-0 overwinning tegen Faroer behoudt Belgie zijn kansen tot kwalificatie gaaf. De sfeer in het Belgische kamp is dan ook opgetogen vertelde Zultse speelster Joke Verlinde. ,,Spanje won vandaag met 8-0 van Bosnië dat vrijdag met 1-0 van Faroer verloor. Met een punt zijn we zeker van kwalificatie.

Bondscoach Ann Noë koos voor de wedstrijd tegen Spanje voor een 4-4-2 opstelling. Vandaag koos de bondscoach voor een 3-3-4 opstelling. Hetgeen ook zijn vruchten afwerpte.

De bondscoach was achteraf gelukkig. We mogen zelfs vanavond een Cola of Sprite nuttigen....want we zien niets anders dan water, water en water. Een gans verschil met de ploeg van de Faroer. Die hadden zelfs gisteren frieten op hun bord. Naast de dagelijkse training, ontspanning, rust, bezochten de -19 jarigen zaterdagmorgen Sarajevo. Amai wat leven wij in Belgie luxueus.

.Speelkansen kreeg Joke net zoals Ann Stoffels en de reservedoelvrouw nog niet. ,,Hopelijk krijg ik morgen mijn kans tegen Bosnie. Mijn kamergenoot Anneleen Seghers heeft zich tegen Spanje geblesseerd en was vandaag nog niet speelklaar'.

De Belgische delegatie trekt woensdag terug naar België.

Nog te spelen wedstrijden (dinsdag 30/9): België_Bosnië en Spanje-Faroer.

Reeds gespeeld: Spanje_Bosnië 8-0; Faroer_Bosnië 1-0; België_Faroer 5-0; België_Spanje 0-4 (Bron: website:http://www.dzvv.be)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties