OHL-Brabantse selectie 0-6

In afwachting van de eerste wedstrijd in de juniorescompetitie tegen Lanaken kregen we een algemene repetitie in het gastvrije stadion van Strombeek.

Twee gemotiveerde ploegen speelden dinsdagavond voor een zestigtal mensen op een prachtige grasmat. Ook de scheidsrechter zag het zitten en floot een onberispelijke wedstrijd. De speelsters maakten het hem ook niet moeilijk.

In de eerste helft brachten beide ploegen aanvallend voetbal van een hoog niveau: mooie combinaties op het middenveld, prima werk van de verdediging maar met weinig gevaar voor beide doelen.

Iedereen bij Oud-Heverlee Leuven speelde op niveau. Kim en Patricia toonden zich zeer betrouwbaar. Jammer dat er geen doelpunt viel behalve dan voor de Brabantse selectie.

Na de rust kregen andere speelsters de kans om ervaring op te doen. Het hoge peil van de eerste helft kon niet meer volgehouden worden, al was de wil om goed te presteren wel aanwezig.

De Brabantse selectie had in de tweede helft meer voetballend vermogen in de ploeg, speelde iets sneller op de bal en zorgde voor een aantal puike aanvallen die aan honderd procent werden afgewerkt. OHL moest uiteindelijk nog vijf doelpunten slikken: 0-6.

Beide ploegen hadden ruim de mogelijkheid om te experimenteren en zich voor te bereiden op de komende wedstrijden. En voor de supporters was het een aangename voetbalavond.(Bron:E. Timmerman-B. Allemeersch-OHL)