Juniorescompetitie komt er aan

Juniorescompetitie komt er aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ruim 25 jaren geleden begon de Liga Vrouwenvoetbal met 5 clubs een ,,competitie' voor Kadetten. Nu wordt in elke Vlaamse provincie een competitie voor kadetten georganiseerd door de KBVB zelf.

Dit jaar zette de Liga de volgende stap: een competitie voor juniores. Nu al werken 8 clubs mee om een halve competitie en een finale te organiseren. Een goede start...meteen.

Dit jaar wil de Liga een volwaardige competitie voor juniores organiseren met uiteraard op het einde een finale. Daarvoor zijn dan ook meer dan 8 clubs (ploegen) nodig. Nu al hebben enkele clubs hun interesse voor die volwaardige juniorescompetitie betuigd, terwijl zeker nog heel wat clubs de kat uit de boom kijken.

Daarom wil de Liga nu al beginnen aan het seizoen 2004-2005. Dit is echt niet te vroeg want om een volwaardige competitie te organiseren moeten voldoende clubs een volwaardige junioresploeg samenstellen. Tevens een hele reorganisatie binnen de clubs dus ook.

Daarom deze oproep: clubs die minstens overwegen volgend seizoen een junioresploeg in te schrijven voor de Beker Juniores worden gevraagd dat nu al te melden via juniores@vrouwenvoetbal.be zodat deze competitie tijdig kan worden georganiseerd.
Behalve de nu al 8 deelnemende clubs hebben alvast 2 nieuwe clubs hun interesse gemeld. Het aantal staat dus nu op 10 ploegen. Wie waagt zijn kans?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties