Geen verrassingen bij start terugronde

Geen verrassingen bij start terugronde
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij het hervatten van de competite vielen er geen verrassingen te noteren. Leider Kickers Charleroi ging op het veld van Châtelet winnen met 3-8 en behoud hierdoor logischerwijs de eerste plaats in het klassement. Ook het nummer twee van de competitie, Action 21 Charleroi, kon makkelijk afstand nemen van de tegenstand. Het stuurde Juventini Beyne met 11-4 terug richting Luik.

Achter de top-twee gaapt er al een grote kloof van negen punten. Eerste achtervolgers zijn TLR Antwerpen en Minicup Lommel die op een gedeelde derde plaats staan. De Antwerpenaren gingen met 2-7 op het veld van Junkies Frameries winnen. MC Lommel werkte zijn wedstrijd reeds op 19 december af, toen versloeg het Eurosport Bocholt met 5-7. Bocholt zakt door dit verlies terug naar de vijfde plaats.

Ook voor CP Hasselt is het seizoen goed begonnen. In een Limburgs onderonsje zette het FP Houthalen-Genk met 5-2 opzij. De Antwerpaneren van T-Interim Borgerhout waren erop gebrand om de terugronde goed aan te vangen en dat deden ze ook. Het won vrij makkelijk van degradatiekandidaat Isola Hoeselt, het werd 4-1. Net als de wedstrijd van Bocholt tegen Lommel werd het duel Oostkamp-Rekem reeds op 19 december gespeeld. Rode lantaarn Oostkamp moest zich toen met 3-5 gewonnen geven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties