Zultse VV_Opex Oostende 0-2

Zultse VV_Opex Oostende 0-2
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat voetbal dit seizoen voor Zultse niet altijd mee zit hebben we al meermaals ondervonden. Als neofiet in eerste klasse zal het gebrek aan ervaring hier ook wel af en toe een rol spelen.

Zultse moest zaterdag tegen Oostende niet onderdoen. Spijtig dat dit niet echt in doelpunten werd omgezet. De eerste kans was alvast voor Oostende. De Zultse achterhoede had buitenspel gezien, terwijl op rechts een speelster van Oostende richting doelvrouw Stevens trok. Stevens kwam gevat uit het doel. Zultse prikte tegen. Thea de Blaeij kon tweemaal haar lijn afgaan maar kende geen succes in de afwerking.

Een kopstoot van Lore Vandeghinste werd door bezoekende doelvrouw Malfait gestopt terwijl deze nogmaals sterk keepte bij een vrije trap van de Blaeij. Iets voor rust kon Jana Hullebusch Marjorie Derammelaere bereiken. Met wat geluk geraakte ze voorbij Kelly De Cubber en twijfelde niet: 0-1.

Een koude douche voor Zultse dat in de tweede helft op zoek ging naar de gelijkmaker. Af en toe dreigde het, maar de laatste pass kwam niet altijd aan de juiste voet. De beste kans was voor de 15-jarige Femke De Bruyne. Haar schot ging over. En voetbal is hard. Wat niet aan de ene kant valt, valt aan de andere kant. Op een snelle tegenprik kon Oostende de 0-2 eindcijfers via Vandenbosch vastleggen.

Hard voor Zultse, vooral het goed en degelijk geleverde werk. (Bron:geert.depoorter@dzvv.be)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties