Club in halve finales

Club in halve finales
Foto: © SC

Club Brugge heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Belgische beker. Het won in het eigen Jan Bredyelstadion met 2-0 van bekerhouder La Louvière. De Wolven hadden het heenduel met 2-1 gewonnen.

Club zat al vroeg op rozen. Lange knikte mooi naar doel, waar Proto loste en Verheyen binnenschoot. Het was een belangrijke treffer, vroeg en bevrijdend, tegen het altijd stugge La Louvière. Het eerste kwartier was duidelijk voor Club, maar dan verwaterde het spel. Veel slechte passes en slordigheden kwamen het niveau niet ten goede. Ook in de tweede helft was het niet echt aangenaam. De Walen herpakten zich zelfs en kwamen beter in het duel. Een kwartier voor tijd mocht Victor de zeer matige Mendoza komen vervangen. Zijn eerste actie was een mooi staaltje, maar hij geraakte net niet tussen de Waalse verdedigers door. Vlak voor tijd zette Victor de bal naar Lange, die Ceh bediende en opnieuw Lange vond die de 2-0 binnenkopte. Over en uit voor de Wolven. Club in de halve finales en dat is zeer belangrijk. Want de beker is dit seizoen voor Club één van de wegen die leiden tot Europees voetbal.

Morgen proberen Anderlecht en Heusden-Zolder, Moeskroen en Cercle en Beveren en GB ook een plaats af te dwingen in de halve finales.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties