Lentezon Beerse-R. Wezemaal 1-5

Lentezon Beerse-R. Wezemaal 1-5
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In tegenstelling tot de heenmatch waar van een wedstrijd geen sprake was heeft Wezemaal dit keer wel weerwerk gekregen van een moedig strijdend Lentezon. De eerste kans was voor Kristel Verelst in de 6' maar aan de overkant kwam Annick Caers ook in scoringspositie. Wezemaal wel licht overwicht en in de 20' kon Vautmans dan toch de score openen. Even dook er weer een doemscenario voor de thuisploeg op toen 2' later Verelst de score verdubbelde, maar Lentezon herpakte zich en voetbalde toch ook enkele kansjes bij elkaar. De 0-2 ruststand was dan ook een juiste weergave van de feiten.

De tweede helft begon goed voor de leiders want Kristel Verelst trof al vlug raak. Even later mocht Niki De Cock via een terechte strafschop haar doelpuntje aantekenen. Wezemaal was zeker van puntenwinst, liet de teugels wat vieren en Lentezon ging resoluut op zoek naar een eerredder. Die bleek er ondanks enkele goede kansen aanvankelijk niet te komen en toen Maes in de 87' de bal onder Ellen Van den Vonder binnen tikte leek dat een beetje onrechtvaardig voor de inzet van de Beerse-meisjes. In d slotminuut kregen ze dan toch wat ze verdienden. Veerle Cauwenberghs werd in de zestien in de rug geduwd en Annick Caers zette de strafschop feilloos om.

Tot slot nog een pluim voor gelegenheidsscheidsrechter Aloïs Van Dael die na een kadettenwedstrijd zo vriendelijk was om deze wedstrijd te willen leiden aangezien het PSC Antwerpen blijkbaar vergeten was om een leidend trio af te vaardigen.(Bron: Peter Maene-www.lentezon.be)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties