Stunt Westerlo straks tegen Anderlecht ?

Stunt Westerlo straks tegen Anderlecht ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond wordt de laatste wedstrijd van deze speeldag in de Jupiler League gespeeld. KVC Westerlo ontvangt RSC Anderlecht en hoopt dat het nog eens kan uithalen zoals in 1998 en 2000 (6-0 & 5-0). De “Parel der Kempen” verkeerd in bloedvorm in won vorig weekend in Beveren nog met 0-3. Anderlecht blijft echter ongeslagen na de winterstop en zal zijn winning-reeks op verplaatsing willen voortzetten.

Westerlo kan op zijn hele kern rekenen. Delen en De Coninck zijn licht onzeker maar zullen waarschijnlijk toch in de wedstrijdkern zitten. Wagemakers komt terug uit schorsing. Anderlecht moet echter een hoop spelers missen: Vanderhaeghe, Zane, Kolar, Zewlakow, Seol en De Man zijn geblesseerd, Iachtchouk is geschorst en Deschacht is onzeker.

Toni Brogno is alvast gebrand op een sterke prestatie, de vorige twee keren toen Westerlo met 5-0 en 6-0 won speelde hij immers ook een glansrol. Anderlecht is favoriet en Westerlo kan vrank en vrij zijn kans gaan in zijn eigen Kuipje. U hoeft niets te missen van de wedstrijd, het is allemaal live te volgen op Voetbalkrant.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties