VCE Aalst - Lentzon Beerse 5-3

VCE Aalst - Lentzon Beerse 5-3
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Prins Karnaval gaf de aftrap van een partij met twee gezichten zoals het het echte karnaval betaamd.

Eendracht stak haar offensieve bedoelingen niet onder stoelen of banken, maar werd daarvoor cash betaald. Enkel de grensrechter zag in de 17' de bal van Veerle Cauwenberghs echt over de lijn maar de bezoeksters stonden dus wel 0-1 voor.

Eendracht van de kook en Lentezon nam de partij in handen. Sarah Glazemaekers kwam twee keer dicht bij een doelpunt, maar een samenspel Clessens-Caers bracht de 0-2 op de bordjes. Vijf minuten later hetzelfde scenario waarin enkel de rollen werden omgedraaid en Clessens beheerst afwerkte. In blessuretijd van de eerste periode kon Vanessa Molly na een scrimmage de score wat verzachten (1-3).

Pech voor Lentezon, verdiend voor de thuisploeg, kwam Eendracht in de 53' terug tot 2-3. Weer Vanessa Molly die netjes afwerkte. De thuisploeg bleef aandringen en in de 67' was het zover, Livia De Coster dweilde de doellijn af en plaatste de bal vanuit een scherpe hoek binnen (3-3). Lentezon kreeg geen tijd om te bekomen want 30 seconden later was het Linda Van Zeebroeck die onhoudbaar de thuisploeg op voorsprong trapte.

Een ongelooflijke remonte waarin beide partijen even op adem moesten komen.

In de slotminuten werd dan de partij beslecht. Nadat eerst Audrey Van Den Broecke de bal op de paal trapte, pakte Livia De Coster uit met een magistraal lob-schot vanop de flank. Een wereldgoal en daarvoor alleen al verdiende Aalst deze driepunter. (Bron:Peter Maene-Lentezon Beerse)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties