Club - Bordeaux nadert!

Club - Bordeaux nadert!
Foto: © SC

Donderdag is het zover. Dan weten we of Belgiës laatste team in Europa een ronde verder gaat. Zoals iedereen ondertussen al weet neemt Club het op tegen het Franse Bordeaux, dat slechts op een 10de plaats staat gerangschikt in Division 1.

Om u op de hoogte te houden van wie speelt volgt hier een update over de blessures. Er bestaan nog wat twijfels om Simons, maar dan vooral bij de technische staf. Simons zelf zegt dat zijn spierblessure niet zo erg is en hij donderdag aan de aftrap komt. ''Ik ga geen risico's nemen waardoor ik de rest van het seizoen in het gedrang breng, maar ik wil de match tegen Bordeaux ook niet missen'', zo zegt Simons in HLN. Toch is er ook goed nieuws. Ceh en Spilar trainen opnieuw individueel maar de match van donderdag komt normaal gezien te vroeg. Balaban, Stoica, Englebert, De Cock en Maertens trainden reeds mee met de groep. Olivier De Cock mag hoogstwaarschijnlijk aan de aftrap verwacht worden.

Indien Brugge zich plaatst zal de champagne rijkelijk vloeien. Maar ook Dany Verlinden zal een flesje kraken want hij wordt donderdag, samen met Franky Vanderelst, de speler met de meeste Europese wedstrijden voor Club. Beiden hebben dan reeds 78 Europese opdrachten in de benen. Gert Verheyen zit hen kort op de hielen met donderdag zijn 73ste match.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties