Canada en USA winnen simpel

Canada en USA winnen simpel
Foto: © SC

In de 2de ronde van de WK-kwalificatie in de CONCACAF-zone hebben zowel Canada als de Verenigde Staten een simpele overwinning geboekt, met resp. 4-0 en 3-0.

Canada was in Ontario met 4-0 te sterk voor de Midden-Amerikaanse staat Belize. De rustscore was 1-0. Tomasz Radzinski (ex-Anderlecht) scoorde het tweede doelpunt. De terugwedstrijd is zogoed als overbodig dus. De Verenigde Staten klopten het Caraïbische eiland Grenada met 3-0. In Columbus scoorde Beasley tweemaal. Een andere favoriet, Panama, haalde het eenvoudig met 4-0 van Santa Lucia. Dely Valdes scoorde éénmaal. Ook Trinidad & Tobago won zoals verwacht, met 0-2 bij de Dominicaanse Republiek.

Voorts vielen er toch wel enkele verrassingen te noteren. St.Kitts & Nevis won zowaar uit bij Barbados met 0-2. Gumbs en Newton scoorden in de 75ste en de 88ste minuut. St.Vincent & Grenadines haalden een verrassend gelijkspel bij Nicaragua: 2-2. Het kwam zelfs tot tweemaal toe op voorsprong. Het nietige Bermuda, een laagvlieger op de FIFA-ranking, verloor slechts met 2-1 uit bij El Salvador. Martinez lukte 1-0, Goater maakte 1-1 en Velasquez maakte de laatste treffer van de partij. Wie weet kan Bermuda nog wel voor een stunt zorgen in de terugwedstrijd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties