Wevelgem laat het afweten in de beker

Stef Hendrickx

Dat het allesbehalve goed gaat voor de derdeklassers in de beker was al duidelijk.  Ook Wevelgem City heeft het vanmiddag bewezen.  Het ging met 2-1 onderuit op het veld van Grimbergen.

Wevelgem speelde nochtans aardig mee maar faalde telkens opnieuw in de afwerking.  Zo kreeg Victor in de eerste helft twee goede kansen, maar hij liet ze beide liggen.

Na een kwartier in de tweede helft was het tijd voor vier dolle minuten.  Benr'Haiem lukte de openingstreffer voor Grimbergen.  Een minuut later werd de score al verdubbeld langs Rachid.  En nog eens een minuutje later scoorde Verhaege de aansluitingstreffer voor Wevelgem.
Wevelgem kreeg nog kansen om gelijk te maken maar de aanval liet heel wat te wensen over bij de derdeklasser.